Om oss

Kort introduksjon

  Xiamen Realho Stone Co., Ltd. er et profesjonelt steinselskap som spesialiserer seg på materialer i marmor , granitt og kvarts .

Vi har samlet steinbrudd ressurs siden 1997. Med våre egne steinbrudd, fabrikk- og eksportfirma, kunne Realho Stone levere våre kundeplater , benkeplater , fliser / kutt i størrelse , utleggingsstein , mosaikk , etc.

Selskapet har en gruppe erfarne ledere og teknisk stab, inspektører og profesjonelt eksporterende salgsteam, som kan tilby produkter av høy kvalitet og profesjonelle tjenester for kundene.

  

Fabrikk

Realho Stone eier et profesjonelt steinanlegg med et okkupert område på over 46 000 kvadratmeter og rundt 200 tekniske arbeidere. Anlegget utstyrte 18 sett med blokkskjæremaskiner, 14 sett med importert infrarød-stråle-trimmer for kuttede plater i fliser, 6 sett med CNC-profileringsmaskiner for steinkanter og benkeplater, buesnor for søyler, og maskiner for vannstrålemønster , etc.

Ø Processing Plant Covered Area (SQM) ----- 25.000 SQM

Ø Prosessanlegg Totalt landareal (SQM) ------ 39 000 kvadratmeter

Ø Produksjonskapasitet / måned ----------- 75.000 SQM- 150.000 SQM (MAX)

Ø Fabrikk ISO-sertifisering og andre sertifisering (Vennligst spesifiser) ---- ISO 9001, ISO 14001 & OHSAS 18001 sertifikater

Ø Tillat inspeksjon / avvisning fra klienter som tørker tørrlegging, anvender impregnering pakking og merking? --- Ja, vi aksepterer klientinspeksjon

Ø Tillat internasjonale kvalitetsinspektører å gjennomføre kvalitetskontroll? f.eks. SGS --- Ja, vi aksepterer også internasjonal kvalitetsinspektør, og inspeksjonsavgiften er ment å være dekket av ditt anerkjente selskapMaskiner (antall enheter)
* Blokkering
- Gjeng sag 3
- Sirkulær blad sag 10
- Wiresaw 2
* Polsk maskin 8
* Broskjærer med Infra Red 15
* Flammemaskin 2
* Bush Hammer-maskin 1
* Waterjet skjæremaskin 12
* Graveringsmaskin 2
* Kalibreringsmaskin 3
* Delemaskin 14
* Automatisk molding poleringsmaskin 3
* NC-formingsmaskin 5   workshops


Verksted for marmorprodukter (plate, fliser, kutt i størrelse, trapp)

Verksted for granittprodukter (plate, fliser, kutt i størrelse, trapp)

Verksted for kvartsprodukter (plate, fliser, i størrelse)

Verksted for benkeplate (granitt, marmor, kvarts)

Verksted for landskapsstein (kubstein, utlegger, steinstein, soppstein, rullestein)

Workshop for spesielle formprodukter (boarder, kolonne, craving)

Workshop for Mosaic og Water-jet Mosaic

Verksted for gravstein

Produkter

Quarry


Realhos forgjengerne var de første som startet stein gruvedrift på lokalt. For å søke i stabile og høykvalitets steinmaterialer og for å redusere mellomleddkoblinger, fortsetter vi å kjøpe steinbrudd fra ,,,,, og.

I, mine og to steinbrudd, Imperial Gold Marble og New G603 Granite.

  Imperial Gold Marble


Imperial Gold Marble er vår eksklusive utnyttelse av steinbrudd, som er imponert av sin unike tekstur i gullnett og strålende farge.

Vi eier steinbruddsjord over 700.000M2, sperrer reserver over 80.000.000M3 og månedlig utnyttelse over 5.000M3.

Imperial Gold viser de "kongelige og aristokratiske funksjonene" som er perfekt til hotelldesign og avansert bygningsdekorasjon.


  Ny G603 granitt


Den totale investeringen i New G603 Central Stone Circular Economy Industrial Park er 25 milliarder RMB. Den overordnede planleggingen er 1.333.000 m2.

Tilgjengelig i polert, honnert, flammet, hammet Bush, antikk, sandblåst, vannstråle, naturlig splitt, ananas, etc.

Ny G603 er vilt brukt til store plater, små plater, fliser, kutt i størrelse, trinn og stigerør, kantstein, steinstein, gravstein, håndlagde søyler og kubstein, etc.

Produkter og prosjekt

Med hele produksjonslinjen kan vi levere deg kvartsplater og benkeplater for kvarts; marmorplater, marmorfliser, benkeplater i marmor, marmorsøyler, marmortrapper, marmormosaikker, marmormønstre; granittplater, granittfliser, benkeplater i granitt, granittsøyler, granitttrapper, granittbelegg, granittsteinstein og spesialformede produkter for byggeprosjekter, spesielt for hotell-, nærings- og boligapplikasjoner.


Produksjon


Produksjonen vår inkluderer: blokkskjæring, børsting, polering av plater, flisekutting, annen prosessering, utlegging, QC-inspeksjon, pakking og lasting.


Ø   Utvalgte materialer - I henhold til klienters prøver eller medfølgende bilder, vil vi sende profesjonell arbeider for å velge blokker og finne blokker for å imøtekomme kundens forespørsler om farge og mønster.

Ø   Blokker Sagskjæring - Blokker kuttet til grove plater i nødvendig tykkelse (vanligvis i tykkelsen 10mm, 16mm, 20mm eller 30mm) eller kuttet til små blokker av Gang Saw Machines.

Ø   Polering - Det vil gjøre tykkelse, flathet og polering av lettheten til platene for å oppnå kvalitetsforespørsler. Gjennom polering vil steiner vise sin farge, mønster og glans.

Ø   Cut-to-size - Med infrarød skjæremaskin kuttes platene til ønsket størrelse.

Ø   Ekstra prosessering - Ved siden av behandlingstrinnene ovenfor, trenger noen produkter ekstra behandling, for eksempel polerte kanter, skrå kanter og borede hull osv.

sertifisering

Våre produkter produseres i henhold til internasjonal kvalitetsstandard. Og produktene våre er sertifisert av myndighetsorganisasjoner.

Team & utstilling

Med 20 års erfaring med stein og opprettholdelse av våre distinkte standarder innen både kvalitet og service,

Realho stein vinner et prestisjetunge og høyt omdømme blant kundene.

Realho steinteam er forpliktet til vårt serviceprinsipp “Credibility Supreme, Quality Oriented”,

som driver Realho Stone til å være din kredittverdige forretningspartner.