Svart Galaxy granitt kjøkken benkeplater kostnad

- Jul 07, 2020-


Granitt har en finkornet, middels kornet, grovkornet granulær struktur, eller en porfyritisk struktur. Partiklene er ensartede og tette, med små hull (porøsiteten er vanligvis 0,3% til 0,7%), og vannabsorpsjonshastigheten er ikke høy (vannabsorpsjonshastigheten er generelt 0,15% ~ 0,46%), har god frostmotstand. Hardheten av granitt er høy, mohs hardhet er ca 6, tettheten er mellom 2.63g/cm3 og 2.75g/cm3, dens kompresjonsstyrke er 100-300MPa, blant annet finkornet granitt kan være så høyt som 300MPa eller mer, og dens bøyestyrke er generelt I 10 ~ 30Mpa.black galakse granitt er et slikt produkt, kan det gi bygningen en perfekt atmosfære, og kan gjøre prosjektet til et høyere nivå.Hvis du er ute etter byggematerialer, er det helt egnet for dine behov, og er det første og eneste produktet av valget, spesielt i kjøkken og skap benkeplater, vil det gi designer ubegrenset kreativ design inspirasjon, og kan la ham forvandle seg til virkelighet.

Når det gjelder holdbarhet, har Black Sands også enestående holdbarhetsfordeler. For det første er den svarte sanden granitt, og for det andre er sandsteinsstrukturen til den svarte sanden mer spesifikk og spesielt motstandsdyktig mot slitasje og korrosjon, som vil møte dine behov for levetiden.

Det som er mer overraskende er det. Enten det er laget til skifer, gulvfliser, eller laget til kjøkken og benkeplater, er effekten uventet god, og den har sine egne unike fordeler i pris sammenlignet med gjennomsiktig jade og kunstig stein.
Et par:nei Neste:Kina Stone Industry vil møte nye utfordringer fra EU