Kina Stone Industry vil møte nye utfordringer fra EU

- Feb 10, 2020-

Den europeiske standardkommisjonen (CEN) har besluttet å implementere nye krav til de tre typene naturstein som kommer inn i EU: Bare etter å ha bestått" EU-standard CE-sertifisering" og stikker" CE-merke" kan den komme inn i EU-markedet, ellers vil den bli avvist fra EU-markedet utenfor porten.

Dette" ikke-tariff teknisk barriere" er et alvorlig problem som bør legges merke til kinesiske steinselskaper som eksporterer stein til Europa og forbereder seg på å åpne det europeiske markedet. Det er forskjellig fra" antidumping søksmål" som kan gjenopprettes gjennom juridiske prosedyrer, men en terskel som bare kan passeres gjennom håndheving og tilpasning. Kina' s steinselskaper må legge vekt på å tenke, forberede seg tidlig, bestå" CE-sertifisering" så snart som mulig, og få" CE-merke" For å forstå initiativet i direkte dialog med de nye kravene fra EU-kommisjonen (CEN), opprettholde og utvide markedsandelen, vinner bedriften ideell fortjeneste og utvikling.

Den europeiske standardiseringskommisjonen (CEN) vil først implementere relevante inspeksjons- og testkrav for de tre typene naturstein som Kina eksporterer mest til Europa:

1, ENl341 utvendige gulv natursteinplater

2, ENl342 liten firkantet stein (naturstein) for utvendig bruk

3, ENl343 Grunnstein for utvendig natursteinsgulv

Det relevante inspeksjons- og testinnholdet i de ovennevnte tre typer steiner inkluderer" A, første karakteristiske test" og" B, EU CE standard" ;.

Et par:Svart Galaxy granitt kjøkken benkeplater kostnad Neste:Stone Waterjet marmorbehandling og tilfeller