Slik fjerner du rust fra granitt

- Feb 09, 2020-

På grunn av de naturlige egenskapene til granitt, inneholder hver type granitt i seg selv mer eller mindre jern. Det er mye regn om sommeren. Når regnet kommer i kontakt med jernet i granitten, oppstår en oksidasjonsreaksjon og det vil danne seg rustflekker. Tilsvarende vil gjenværende stålkorn under bearbeiding, jernverktøy og stillas under installasjon, og metallholdige apparater som dekorasjon under byggeprosessen føre til dannelse av rustflekker på granittoverflaten hvis rengjøringen eller feil bruk av granittrensemidler er fullført etter bygging.

granite

Noen mennesker liker å bruke vanlig saltsyre og andre sure materialer for å rengjøre granitt. Ved å gjøre det kan de bare fjerne rustflekkene midlertidig, de kan ikke fjernes helt, og de vil også akselerere jernrosten inne i granitten, noe som gjør rustflekkene mer alvorlige. Derfor, for rustflekker, må en spesiell granittrestfjerner brukes til rengjøring for å fjerne rustflekkene fullstendig og omdanne dem til stabile fargeløse stoffer.


Rengjøring og rustfjerning av glatt granitt
Behandlingsmateriale : spesielt rengjørings- og avkalkingsmiddel for hamp
Byggemetode :
1. Beskytt ikke-granitt- og granittrengjøringsdelene.
2. Rengjør skitt og overflatesenk på granitt.
3. Rør rengjøringsrostfjerner og vann jevnt i forholdet 1: 1 (granitten tynner ikke ut når den er kraftig rustet), og påføres direkte på det rustne stedet for granitt.
4. Etter at all rust har forsvunnet (det tar noen minutter til flere timer, avhengig av rustens spesifikke forhold, vil de originale jernrostflekkene av granitt, for eksempel ruststein, ta lengre tid å fjerne rust), og deretter Vask med vann.

5. Hvis rusten er alvorlig, kan ikke rusten fjernes på en gang, og rusten kan fjernes gjentatte ganger.


Rengjøring og rustfjerning av grov granitt
Metode 1 : Fjern rust fra granitt med glatt overflate.
Metode 2 : (gjelder bare lysfarget granitt):
Materiale : Spesielt rengjørings- og oppussingsmiddel for hamp.
Byggemetode:
1. Beskytt ikke-granitt og granitt ikke-vasket deler.
2. Rengjør smuss og overflatestøv på granitt.
3. Rør granitt rengjørings- og oppussingsmiddel og vann jevnt i forholdet 1: 1 (granittoverflaten kan ikke fortynnes når skitten er spesielt alvorlig), og påfør den direkte på overflaten som skal rengjøres.
4. Rengjør granittoverflaten med vann i omtrent ett minutt.
5. Hvis de lokale rustflekkene er alvorlige og ikke kan fjernes fullstendig ved en rengjøring, kan operasjonsprosessen ovenfor gjentas.


Et par:nei Neste:Ferievarsel, Lunaåret 2020, Realho Stone