Stone bakgrunnsvegg

- Feb 08, 2020-

TV-bakgrunnsveggen er det visuelle senteret i en stue, og den gjenspeiler smaken til den dekorative designen. I dag vil vi anbefale noen steinbakgrunnsvegger som følger.

Naturstein gir en intim tekstur og en delikat innendørs atmosfære for å være organisk myk sammen. Hvis du elsker livet og tar hensyn til kvalitet, anslås det at du ikke kan motstå denne fristelsen ...

Stone er både sjarmerende og mystisk, og den har raskt blitt populær innen design. Vi liker alle å vandre rundt i byen og finne ut av en tilfeldighet at det umiddelbart vil ramme våre romantiske følelser. Akkurat som disse små, slottlignende husene, ser det ut til at de kan gå gjennom når som helst.

Klassisk designer av natursteiner utsøkt blanding, eller luksuriøs eller enkel, eller tidløs eller behersket. Det representerer en solid grunnmur av en familie og velstand og velstand for en familie. Alle disse er det kinesiske folks kjærlighet til Shi, en ensom kjærlighet og et høyt håp for familien.

Skjønnheten i hver natursteinstein kan ikke beskrives med ord. Hjemme er det som et naturlig naturlandskap. Bakgrunnsveggen i natursteinen er ikke bare vakker og atmosfærisk, men har også funksjoner som lydabsorpsjon, lydisolering, bølgeopptak, etc. Det er mange steder som kan dekoreres på bakgrunnsveggen. Gjennom designerens moderne designteknikker blir de smart kombinert med rom, kultur og levende kunst for å vise luksus Introvert humanisme og kultur.


Et par:Fordelen og utviklingen av marmormosaikk Neste:Frankrike byggeproduksjon