Stone Waterjet marmorbehandling og tilfeller

- Feb 10, 2020-

Waterjet marmorfliser er et utsøkt mønster som folk" staver" ved å bruke naturlig farge på stein i stedet for pigment gjennom ideen om kunstneriske materialer. Den bruker hovedsakelig bearbeidede materialer av stein og dens naturlige unike farger og teksturer, pluss geniale. Det kunstneriske konseptdesignet er fullført. Med utviklingen av prosesseringsteknologi og kompleksiteten i utformingen av parkettmønstre, brukes vannstråleutstyr mye i produksjonen av parkettmønstre. For komplekse mosaikkmønstre har waterjet blitt et uunnværlig verktøy. Derfor kalles steinmosaikkene på markedet vanligvis" waterjet mosaics"

Behandlingsprinsipp

Waterjet-parquetting bruker ultrahøyttrykksteknologi for å presse vanlig vann fra springen til et trykk på 250-400Mpa, og spray den deretter gjennom en perlemunnstykke med en indre hulldiameter på ca. 0,15-0,35 mm for å danne en høyhastighetsstråle med en hastighet på ca 800-1000m / s. Slipende for å kutte forskjellige materialer som stein, metall, etc.

Waterjet skjæreegenskaper

Vannstrålesnitt kan utføre en hvilken som helst engangs skjæringsprosess på hvilket som helst materiale (bortsett fra vannskjæring, vil andre skjæremetoder være begrenset av mangfoldet av materialer); ingen varme og skadelige stoffer genereres under skjæring, og materialet har ingen termisk effekt (kaldskjæring); skjæring Det krever ikke eller er enkelt å utføre sekundær behandling etterpå. Det er trygt, miljøvennlig, billig, raskt og svært effektivt. Den kan realisere skjæring av en hvilken som helst kurve, som er praktisk, fleksibel og allsidig.

Vannskjæring er for tiden den mest anvendte skjæringsprosessmetoden.

Stone waterjet parkett

Stone waterjet parkett er den vanligste waterjet parketten på markedet i dag. Den er laget ved å kutte en rekke farger av stein i ønsket form med vannstråle og deretter skjøte med lim. Marmor, granitt, jade og kunststein er gode materialvalg. På dette stadiet brukes steinparkett hovedsakelig i stjerneshoteller, store kjøpesentre, villaer, stuer til oppussing, restauranter og verandaer. Det er det beste og mest edle dekorasjonsproduktet i steindekorasjon.

Det er hovedsakelig to typer metall som brukes til vannjet mønster: rustfritt stål og kobber. På grunn av sine høyere priser og enklere farger, brukes de hovedsakelig til å lage noen firma- eller hotellskilt på dette stadiet, og de kombineres med stein for å kombinere litt mønster. mønster.

Vanlige produkter fra Waterjet marmor

Steinparkett er en steinbasert dekorativ stein med et bestemt mønster realisert ved skjæring og andre prosesser, som er praktisk og estetisk. Gjennom utformingen av romapplikasjoner og det generelle rommet for å danne visuell interaksjon og innflytelse, for å oppnå en spesifikk stil for visuell estetikk

Anvendelse og takknemlighet for kunstoljemaleri

Utsøkte parketter er alltid spennende, enkle, luksuriøse eller utsøkte, men de gjør alltid interiørlandskapet mer spennende. Og den veldesignede og utskårne parketten kan forskjønne stuen, spisestuen, veggen og andre rom, og bruke sine unike mønstre, linjer og farger for å erobre husholdningene.

Waterjet parkett bruker de unike fargene, teksturene og materialene i naturstein. Gjennom designeren' s kunstneriske oppfatning og design, "lappes" den naturlige marmoren til utsøkte bilder. Marmorparkett er mye brukt i moderne bygninger for gulv, vegg, benkeplate og annen dekorasjon


Et par:Kina Stone Industry vil møte nye utfordringer fra EU Neste:nei