Fordelen og utviklingen av marmormosaikk

- Jan 29, 2020-

Fordelene og utviklingen av marmormosaikk

Stone, som et bygningsdekorasjonsmateriell av høy kvalitet, er de fleste veldig gode til typene og ytelsen til stein som kan brukes til dekorasjon. For tiden er det fire typer marmor som ofte brukes i markedet: marmor, granitt, terrazzo og syntetisk stein. Blant dem er marmor i topp klasse marmor; granitt er hardere enn marmor; terrazzo er smidd fra sement og betong; Knust stein av naturstein brukes som råstoff, og den lages ved å trykke og polere med et bindemiddel og andre materialer. Steinen har høy styrke. De viktigste produktene er marmormosaikk, granittmosaikk, jade-mosaikk, travertinmosaikk, uregelmessig mosaikk, kunstnerisk midjemosaikk og andre produkter.

white marble mosaic tile

Marmormosaikk er en rekke mosaikker utviklet på mellomlang sikt. Den er fargerik, men den har god syre- og alkaliresistens og sterk vannresistens, så den har god respons på markedet.

fish scale marble mosaic tile


Marmormosaikk er laget av naturstein gjennom en spesiell prosess, uten noe kjemisk fargestoff i seg selv. Marmormosaikken i sentrum har godt bevart de særegne fargene som er unike for selve steinen. Denne naturlige marmormosaikken setter mennesker i et rom konstruert av enkle farger og utmerket naturlig tekstur og glemmer naturlig virkeligheten. Med kjas og mas, i dette rommet som skjuver tid, kan du føle sannheten og enkelheten.

mosaic tile backsplash

Marmormosaikker kan brukes til noen gåter på grunn av deres lille størrelse og gir en gradienteffekt. Marmormosaikk brukes hovedsakelig til vegg- og gulvdekorasjon. På grunn av det lille enhetsområdet til mosaikken, mangfoldet av farger og den uendelige kombinasjonen, kan den uttrykke designerens modellerings- og designinspirasjon, og fullt ut vise sin unike kunstneriske sjarm og personlighet. Det er mye brukt på hoteller, hotell, barer, stasjoner, svømmebassenger, underholdningssteder, veggvegger på hjemmet og kunstparketter.

stone mosaic backsplash


Et par:Slik rengjør du Terrazzo-gulvet hjemme Neste:Stone bakgrunnsvegg